Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Fashion Police 1.0



Τόπος εγκλήματος μετρό- ώρα 13:00



Τιμωρία με δημόσια διαπόμπευση (τουλάχιστον) επιβάλλεται στην παρακάτω νεαρά!!!





Κάπου ανάμεσα στο «φιλαράκι, μου δίνεις 1 ευρώ για να την πιώ», στο βογκητό ενός χιλιοβασανισμένου και χιλιοτραγουδισμένου ακορντεόν και στον γέρο που ξέχασε να πεθάνει και λιγουρεύεται τη θέση που τόσο έχω αγωνιστεί για να θρονιαστώ θριαμβευτικά, έρχεσαι εσύ. Ναι, εσύ!!! Η πόρτα απειλεί να κλείσει (και να μας σώσει),

αλλά τότε γκαζώνεις και ευχαριστείς την τύχη σου ενώ εμείς βλαστημούμε την ώρα και τη στιγμή. Θεέ μου ευτυχώς που φορούσα γυαλιά ηλίου και δεν μου έπεσαν τα μάτια στα χέρια. Ξανθά μαλλιά, τόσο που αυξήθηκε η ανάγκη ανεφοδιασμού της αγοράς για οξυζενέ .Τιραντέ τσίτι λεοπάρ παρακαλώ, γιατί είσαι άγριο θηλυκό, όχι αστεία που συνεχίζεται με μαύρο κολάν έτσι για να ξεσηκώσει το φιλοθεάμων κοινό, που καταλήγει σε (αν έχεις το Θεό σου) καλτσάκι διαφανές προς το γκρι (ήταν δηλαδή μπεζ αλλά πρέπει να πλύθηκε με τα σκουρόχρωμα) και μπεζ πλατφόρμα- πέδιλο….Δεν περιγράφω άλλο…



Τόπος εγκλήματος Σύνταγμα - ώρα 15:00


Κάποιες φορές καταλαβαίνω τα αγόρια και τις δυσκολίες που περνάνε με εμάς. Πιο συγκεκριμένα κλείνεις ραντεβού με μια γκόμενα. Μέχρι εδώ όλα καλά.?. Εμ, έλα όμως που η άλλη θέλει να σε εντυπωσιάσει και ντύνεται σαν 5ο όνομα σε μαγαζί της εθνικής οδού.

Αρχίζω περιγραφή, κάτσε καλύτερα. Μπαμπατσομωρό, με μαύρο μαγισσέ μαλλί, φούξια φόρεμα με ντεκολτέ που μπορούσα να διακρίνω καθαρά και τις 3 κοιλίες, φορεμένο σε μήκος που αν ήταν σε ισλαμική χώρα από τις πέτρες που θα τις έριχναν θα ξαναχτίζονταν οι πυραμίδες .Κλιμακώνω με κολάν μαύρο (πως την έχουν δηλαδή όλες?) με στρασάκι τσαχπινιά και ολοκληρώνω με υπόδημα Oh, my God (σε ποια γλώσσα να το πω η χριστιανή) μαύρο δίπατο πέδιλο με τρουκς έτσι για να κάνει αντανάκλαση που έκλεινε στους αστραγάλους μετά από πολύ κόπο φυσικά. Απαραίτητο αξεσουάρ ο περήφανος συνοδός καθότι κοιτούσαν όλοι με τι γυναίκα κυκλοφορεί παρεξηγώντας βέβαια το λόγο.



Τόπος εγκλήματος λεωφόρος Πεντέλης – ώρα 00:45


Το τέλος μιας ημέρας είναι πλέον κοντά, αλλά με το που σε είδα θα έπρεπε να πω καλύτερα της ανθρωπότητας. Ναι, κούνα το κεφάλι σου και πες με υπερβολική κιόλας!!! Κοιτώντας αμέριμνα από το παράθυρο του αυτοκινήτου μη ξέροντας τι με περιμένει βλέπω κάτι το εξωτικό, επιτρέψτε μου να πω. Όχι μάλλον το ξωτικό σκέτο θα πω και θα έχω πέσει δίπλα, γιατί οι λέξεις είναι πολύ φτωχές για να σε περιγράψουν.

Πρώτα από όλα αφού η περιφέρειά σου εκλέγει 2 νομάρχες (με το σχέδιο Καλλικράτης) τι το θες το φούξια κολάν??? Δεύτερον, εντάξει το είχες κάνει τάμα να το βάλεις, έπρεπε να το σετάρεις με φούξια ξώκοιλο ραντάκι που συνοδευόταν από ακμή πλάτης? Αν, τρως συγγνώμη. Πάμε σε παπούτσι και τσάντα τα όποια ήταν σε χρώμα μαύρο από πένθος φυσικά. Αλλά το καλύτερο στο φυλάω για το τέλος… Στην αρχή δεν το πίστευα και ετοιμαζόμουν να ζητήσω άδεια για διακοπές αλλά η επιβεβαίωση ήρθε από τον συνοδηγό. Γυαλί ηλίου tribute στον Stevie Wonder, τι να πω πέρα τούτου.?.

Δίας