Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Αλληλεγγύη των Anonymous στον ελληνικό λαό

Οι ακτιβιστές του διαδικτύου που είναι γνωστοί με την γενική ονομασία Anonymous ξέδωσαν ένα μήνυμα αλληλεγγύης στον ελληνικό λαό για τα οικονομικά μέτρα και τις περικοπές της κυβέρνησης και του ΔΝΤ και έβαλαν στο στόχαστρο την ιστοσελίδα του τελευταίου.






Χθες Τετάρτη, οι Anonymous ανακοίνωσαν πως στόχος των ιδιόμορφων διαδικτυακών τους επιθέσεων θα ήταν η επίσημη ιστοσελίδα του ΔΝΤ http://www.imf.org/ ως αντίδραση στον «βιασμό» που ετοιμάζεται να λάβει χώρα στην Ελλάδα, κρυμμένος πίσω από την έννοια της «ιδιωτικοποίησης».

Παραθέτουμε το μήνυμα των Anonymous:

25 Μαΐου, 2011
Πολίτες του Κόσμου και Μέλη των Μίντια
Αυτό είναι ένα μήνυμα αλληλεγγύης προς τους αδερφούς και αδερφές μας στην Ελλάδα […]
Η πληροφορία είναι Ελεύθερη. Παρακαλούμε να αναδιανείμετε παγκόσμια. Η Ελληνική κυβέρνηση και τα μίντια λογοκρίνουν τις μαζικές διαδηλώσεις και την επανάσταση που γίνεται στους δρόμους από τον υπόλοιπο κόσμο.


Οι Πολίτες της Ελλάδας έχουν ενωθεί και βγαίνουν στους δρόμους ξανά και ξανά, αντιδρώντας στα διεφθαρμένα μέτρα λιτότητας της Ελληνικής κυβέρνησης και του ΔΝΤ. Χωρίς να επιτρέψουν στους Έλληνες πολίτες να ψηφίσουν, οι ηγέτες της κυβέρνησης δέχτηκαν περίπου 110 δις ευρώ από το 2010-2013 από «δάνεια διάσωσης» της Ε.Ε. και του ΔΝΤ. Τέτοια μέτρα λιτότητας πήγαν αποτυχημένα να περάσουν και στο λαό της Ισλανδίας, ο οποίος ενώθηκε και απαίτησε να ψηφίσει. Πρόσφατα, οι πολίτες της Ισπανίας συνέχισαν το παράδειγμα των Ισλανδών και ενώθηκαν. Η Ελλάδα πρέπει επίσης να τηρήσει το Σύνταγμα της και να επιτρέψει στους πολίτες της να ψηφίσουν. Οι Έλληνες αντιμετωπίζουν παρατεταμένη φτώχεια και δραματική μείωση της ποιότητας ζωής, καθώς η διεφθαρμένη κυβέρνησή της προωθεί περαιτέρω μέτρα λιτότητας . Η κατάσταση χειροτερεύει από το γεγονός ότι αυτή η Ελίτ που ελέγχει το ΔΝΤ συνεχίζει να αισχροκερδεί από την μιζέρια του Ελληνικού λαού. Τα εγκλήματα της Ε.Ε. και του ΔΝΤ δε θα περάσουν απαρατήρητα από την διεθνή κοινότητα η οποία στέκεται με αλληλεγγύη δίπλα από τους αδερφούς και αδερφές της Ελλάδας.


Έτσι, ο λαός της Ελλάδας δεν έχει άλλη επιλογή από το να βγει στους δρόμους σε μια ειρηνική διαδήλωση ενάντια στους οικονομικούς τυράννους του ΔΝΤ. Ο αθώος ελληνικός λαός ξυλοκοπείται από την αστυνομία που υποτίθεται πως τους προστατεύει. Η Ελληνική κυβέρνηση χρησιμοποιεί την αστυνομία, επιτρέπει την βαρβαρότητα που έχει προκαλέσει τον θάνατο αθώων ανθρώπων, για να προστατεύσει τους λαίμαργους τραπεζίτες τους οποίους εκπροσωπεί το ΔΝΤ.


Οι Anonymous απαιτούν τα παρακάτω:
  • Η Ελληνική κυβέρνηση πρέπει να επιτρέψει στους πολίτες της να ψηφίσουν και να αποφασίσουν οι ίδιοι για το μέλλον τους.
  • Η Ελληνική κυβέρνηση πρέπει να τηρήσει το Σύνταγμά της και να μην επιτρέψει στην ΕΕ και στο ΔΝΤ να αποφασίζουν τις τύχες του λαού της Ελλάδας.
  • Η Ελληνική κυβέρνηση και τα ΜΜΕ πρέπει να σταματήσουν τη λογοκρισία που έχουν επιβάλει στην κάλυψη των διαδηλώσεων. Ας υπάρξει διαφάνεια ώστε ο κόσμος να μπορέσει να παρακολουθήσει τη δύναμη του Λαού και να ακούσει τις φωνές τους.
  • Η Ελληνική κυβέρνηση πρέπει να σταματήσει να ασκεί βία στους πολίτες της τραβώντας πίσω την αστυνομία και την κρατική τρομοκρατία που εξαπολύουν στους πολίτες επειδή εξασκούν το νόμιμο δικαίωμά τους να διαδηλώνουν ειρηνικά. Οι Anonymous θέλουν να φύγει η θηλιά του ΔΝΤ από το λαιμό των Ελλήνων πολιτών και να τους δοθεί το δικαίωμα να αποφασίσουν οι ίδιοι για το μέλλον τους.
Ο Αριστοτέλης είπε πως «Η φτώχεια είναι ο γονέας της επανάστασης και του εγκλήματος!»
Δεν άφησαν στους Έλληνες άλλη επιλογή. Η φωνή τους θα ακουστεί!


Είμαστε Ανώνυμοι,
Οι Ανώνυμοι είμαστε όλοι.
Είμαστε παντού.
Δεν ξεχνάμε.
Δε συγχωρούμε.
Οι Ανώνυμοι είμαστε Λεγεώνα.
Να μας περιμένετε!