Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Γιώργος Δώνης: Το ελληνικό κράτος και το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι μπουρδέλο! (video)


Αυτή τη δήλωση έκανε ο προπονητής του Ατρόμητου Αθήνων κ. Γιώργος Δώνης, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο της δημόσιας τηλεόρασης για τη γνώμη του για τον αποψινό τελικό κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ και Ατρόμητου Αθηνών που έληξε με νίκη της ΑΕΚ με 3-0.



Ο αποψινός αγώνας ήταν δυσφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο, διεξήχθη κάτω από χαλαρά αστυνομικά μέτρα ασφαλείας με αποτέλεσμα οι οπαδοί της ΑΕΚ να δημιουργήσουν επεισόδια πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα (μάλιστα στο τέλος του αγώνα ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου ξυλοκοπήθηκαν από θερμόαιμους και ανεγκέφαλους οπαδούς της ΑΕΚ που είχαν εισβάλει στο γήπεδο).

Τί περιμένουν οι υπεύθυνοι για να συνειδητοποιήσουν ότι πλέον έχει χαθεί κάθε έλεγχος και οι αγώνες πλέον θα πρέπει να διεξάγονται είτε κεκλεισμένων των θυρών, είτε με την παρουσία των οπαδών μόνο της μιας ομάδας; Θα πρέπει να θρηνήσουμε θύματα, δηλαδή, για να παρθούν μέτρα; Η αστυνομία δεν μπορεί να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή ενός αγώνα, το έχει αποδείξει περίτρανα! Κανένας απ' ό,τι φαίνεται δεν μπορεί να ελέγξει τη μερίδα αυτών των οπαδών, οι οποίοι δεν πάνε στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν ποδόσφαιρο, αλλά για να εκτονωθούν, να βρίσουν και να προκαλέσουν επεισόδια!

Και λίγα είπε ο Δώνης, αλλά κάποιοι όπως ξέρουμε θέλουν πάρα πολύ να συντηρείται αυτή η αποντροπιαστική κατάσταση και η βία, γιατί τους βολεύει! Ποιά ελληνική κυβέρνηση θέλει σκεπτόμενους πολίτες; Γι' αυτό και τους αφήνει να σκοτώνονται για τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ κ.ο.κ....