Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

O Πηλαδάκης “φωτογραφίζει” τον παραγκάρχη

“Είναι έντιμος άνθρωπος και πρέπει να μιλήσει για να καθαρίσει τη βρομιά”, είπε ο Κώστας Πηλαδάκης αναφερόμενος στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σ. Πιλάβιο. Τόνισε μάλιστα ότι αν δεν το κάνει, αυτό σημαίνει ότι κάποιος τον... πιέζει. Ποιος; Μήπως κάποια στιγμή πρέπει τα υπονοούμενα να δώσουν τη θέση τους στις καταγγελίες με ονοματεπώνυμο;


Ο Κώστας Πηλαδάκης ήταν για χρόνια επιστήθιος φίλος του προέδρου της ΕΠΟ, Σ. Πιλάβιου, έστω και αν τον τελευταίο καιρό οι σχέσεις τους έχουν περάσει κάποια κρίση. Με τη δήλωσή του μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, άφησε πολλά υπονοούμενα για τον τρόπο που ορισμένοι δρουν στους ποδοσφαιρικούς κύκλους.

Μάλιστα, πέταξε το... μπαλάκι στον Σ. Πιλάβιο, τον οποίο χαρακτήρισε έντιμο άνθρωπο, τον προκάλεσε ωστόσο να μιλήσει για να... καθαρίσει τη βρομιά. Είπε μάλιστα ότι αν δεν το κάνει, πάει να πει ότι κάποιος τον πιέζει...

Ο Κώστας Πηλαδάκης, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, στάθηκε αρχικά στην προσπάθεια που κάνει η Λάρισα για παραμονή στην κατηγορία και στην συνέχεια προανήγγειλε συνέντευξη Τύπου για την… βρομιά του ελληνικού ποδοσφαίρου.
“Θα εξαντλήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε. Θα χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια που απομένουν. Είναι όλα ρευστά. Συνεχίζουμε με αξιοπρέπεια», ανέφερε αρχικά ο Πηλαδάκης και συνέχισε:
«Πολύ σύντομα θα δώσω μία συνέντευξη Τύπου για να πω ορισμένα πράγματα που ενδιαφέρουν γενικότερα το ποδόσφαιρο. Ομοσπονδίες τα πάντα. Τα κρατάω πολύ καιρό μέσα μου. Στην Ομοσπονδία υπάρχει ακόμα ένας έντιμος άνθρωπος. Μιλάω για τον Πιλάβιο.

Επειδή ξέρει ο Σοφοκλής Πιλάβιος, πρέπει να μιλήσει. Είναι έντιμος άνθρωπος και πρέπει να μιλήσει για να καθαρίσει τη βρομιά. Είναι η μεγάλη του ευκαιρία. Αν δεν το κάνει, θα σημαίνει πως κάποιος τον πιέζει...”.

soccerplus.gr