Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Αποκαλυπτικό video του CNN με τον φλεγόμενο αστυνομικό. Μας έδειξαν τα μισά!

'Οπως παρουσιάστηκε το θέμα από διάφορα ΜΜΕ, αλλά και από πολλά sites-portals, το περιστατικό με τον αστυνομικό που χτυπάει τον διαδηλωτή με την μοτοσικλέτα και ο φλεγόμενος αστυνομικός από μολότοφ διαδηλωτή φάνηκαν σαν δύο διαφορετικά περιστατικά. Η πραγματικότητα όμως είναι εντελώς διαφορετική.





'Οπως αποκάλυψε το CNN στο ρεπορτάζ του από την πλατεία Συντάγματος, οι δύο μοτοσικλετιστές ήταν μέλη τις ίδιας ομάδας που μπήκε μέσα στην κεντρική πλατεία και κινήθηκε καταπάνω στο πλήθος.

Η πρώτη μοτοσικλέτα καταφέρνει να  χτυπήσει  έναν διαδηλωτή. Ο συνάδελφος του όμως δεν έχει την ίδια τύχη. Η μοτοσικλέτα του γλιστράει και πέφτει στο έδαφος. Οι εξαγριωμένοι διαδηλωτές που πριν μερικά δευτερόλεπτα είδαν τον συνάδελφο του αστυνομικού να ορμάει με μένος στο πλήθος έτοιμος να τραυματίσει και να σκοτώσει χωρίς κανέναν ενδοιασμό του επιτίθεντα.




Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή και σιγά σιγά τα πράγματα ξεφεύγουν. Αργά ή γρήγορα θα χυθεί ανθρώπινο αίμα. Το κράτος με τους ανύπαρκτους χειρισμούς του, με τις εντολές που δίνει στην αστυνομία να σκληρύνει ακόμα περισσότερο την στάση της οδηγεί την χώρα σε λαϊκή εξέγερση.