Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Πως ο Χρυσοχοίδης και ο Σφακιανάκης, έφτιαξαν την πιο αποτελεσματική υπηρεσία των Σωμάτων Ασφαλείας στα πρότυπα του CSI Miami.

Στο 13ο όροφο της ΓΑΔΑ, βρίσκεται το στρατηγείο του Μανώλη Σφακιανάκη, η περίφημη υπηρεσία της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Δεν είναι μόνο τα γραφεία και οι διάδρομοι που παραπέμπουν σε πολυεθνική η μάλλον σε στιγμιότυπα της σειράς “CSI Miami”
Είναι τα ασυνήθιστα, για εγχώρια αστυνομική υπηρεσία, αποτελέσματα της δουλειάς που γίνεται εδώ.


Μόνο μέσα στο 2010, η υπηρεσία του Σφακιανάκη, έσωσε τη ζωή τουλάχιστο 70 συμπολιτών μας που ήταν έτοιμοι ν αυτοκτονήσουν αναζητώντας στο διαδίκτυο είτε οδηγίες θανάτου, είτε ένα χέρι βοήθειας.
Το πώς η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κατάφερε να μην θυμίζει σε τίποτε ελληνικό δημόσιο, έχει την εξήγησή του και φέρνει την υπογραφή του Μιχάλη Χρυσοχοίδη.
Ο Χρυσοχοίδης πρόλαβε και ολοκλήρωσε εδώ ότι δεν πρόλαβε να κάνει στην ΕΥΠ- μια υπηρεσία πραγματικά επικίνδυνη εξαιτίας της μετριότητας του προσωπικού της, που χορεύει αμέριμνο στα μπουζούκια και βάζει κοριούς στα τηλέφωνα  δημοσιογράφων και πολιτικών-παλιά μου τέχνη κόσκινο.
Ο Χρυσοχοίδης λοιπόν έδωσε την δυνατότητα σε έναν ικανότατο αξιωματικό, τον Μανώλη Σφακιανάκη, να επανδρώσει την υπηρεσία με ικανούς νέους ανθρώπους φορτωμένους με μεταπτυχιακά και διδακτορικά και οι οποίοι προσελήφθησαν με αξιοκρατικές διαδικασίες- κυρίως μέσω ΑΣΕΠ.
Από τα 58 νέα στελέχη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, οι 18 διαθέτουν εξαιρετικές σπουδές με τίτλους  που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτε από τους Ευρωπαίους και Αμερικανούς συναδέλφους τους.
 Εδώ μάλιστα υπηρετεί και η Ελληνίδα Emily Procter-η πρωταγωνίστρια του CSI Miami.
To ελληνικό της όνομα είναι Ελένη Καρατάσιου. Η συγκεκριμένη αξιωματικός διαθέτει δύο μεταπτυχιακά, δύο υπηρεσιακά όπλα και μια μονάδα 10 ανδρών στους οποίους είναι επικεφαλής.
Μαζί τους, όταν χρειάζεται, μπουκάρει σε σπίτια παιδεραστών και άλλων φυραμάτων τα οποία απασχολούν την υπηρεσία της. Συνήθως σπάει πόρτες που δεν ανοίγουν και τα σχετικά.
Όσοι αναρωτιέστε πως είναι η εμφάνισή της, σας παρακαλώ ν αναζητήσετε στο διαδίκτυο φωτογραφίες της Κρίστυ Τέρλινγτον. Είναι μια κούκλα, το κορίτσι. Η εμφάνισή της είναι πιο θανατηφόρα από απασφαλισμένη χειροβομβίδα.
Μόνο που υπάρχει συμβάλει στην αισθητική αναβάθμιση των Σωμάτων Ασφαλείας στο σύνολό τους. Κούκλα.
Κανονικά τους άνδρες αξιωματικούς που δουλεύουν μαζί της, δεν θάπρεπε να τους πληρώνει η υπηρεσία-εκείνοι θά πρεπε να πληρώνουν…

kourdistoportocali.com