Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Πόλεμος Μαρινάκη σε ΠΑΟ με συμμάχους έκπληξη!

Από το xortari

Αν ανοίξει κάποιος τα μάτια του και τεντώσει τα αυτιά του τότε σίγουρα δεν θα δυσκολευτεί να παρατηρήσει τι γίνεται τις τελευταίες ημέρες, αλλά κυρίως το τι πρόκειται να γίνει. Μιλάμε πάντα για τον πόλεμο στα εσωτερικά του Παναθηναϊκού και όχι μόνο.

Η ατάκα που είπε ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης πριν λίγες μέρες, τότε που αντάλλαζαν ανακοινώσεις με τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού Ν. Πατέρα μας έδωσε πολλή τροφή για σκέψη. Αλλά αποτελεί και πρόλογο για αυτό που ίσως ακολουθήσει. Τι είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ο κύριος Μαρινάκης; Διαβάστε προσεκτικά:

«Σεβόμενος όμως τα τωρινά και κυρίως μελλοντικά προβλήματα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει, δεν θα τοποθετηθώ κτλ κτλ...».

Ο Β. Μαρινάκης λοιπόν κάνει ξεκάθαρα λόγο για μελλοντικά προβλήματα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο κ. Πατέρας. Τότε κανείς δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία στα λόγια του προέδρου του ΟΣΦΠ. Αυτή η πιάτσα όμως που τίποτα δεν αφήνει να πέσει κάτω, τις τελευταίες ημέρες κάνει λόγο για κάτι που ετοιμάζεται εναντίον των δύο ανδρών που μονοπώλησαν τα Παναθηναϊκά κοινά, τα τελευταία 2 χρόνια.

Κάποιοι μιλάνε για ένθετο αφιέρωμα σε εφημερίδα που θα «στολίζει» τους δύο άνδρες, κάποιοι άλλοι λένε για …πληροφορίες που θα διαρρεύσουν ηλεκτρονικά σχετικά με τα οικονομικά της ΠΑΕ ΠΑΟ, και κάποιοι ακόμα πιο τολμηροί με αρκετή φαντασία κάνουν λόγο για συνεργασία του Βαγγέλη Μαρινάκη με «πράσινους» ανθρώπους με στόχο να βλάψει την εικόνα των Πατέρα και Βγενόπουλο.