Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Ανάλυση για το σαββατοκύριακο

Από εδώ και πέρα και κάθε στοιχηματική αγωνιστική θα σας κάνω  παρέα, δίνοντας τα προγνωστικά μου, όπως εγώ τα βλέπω.



Καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε δυο τρία πραγματάκια. Πρώτον οι αποδόσεις των προγνωστικών μου δεν θα αναφέρονται ούτε στις αποδόσεις του οπαπ αλλά και ούτε και στις αποδόσεις κάποιας συγκεκριμένης στοιχιματικής εταιρείας. Οι αποδόσεις που θα χρησιμοποιώ θα είναι ο μέσος όρος των αποδόσεων όλων των αποδόσεων που κυκλοφορούν στην πιάτσα, έτσι ώστε να μπορούμε να έχουμε μια γενική εικόνα του τι θα συναντήσει ο καθένας όπου και αν παίζει τα στοιχήματα του. Επίσης επειδή μεγάλο μέρος του κοινού παίζει στον οπαπ θα παραθέτω και την στήλη των αποδόσεων του οπαπ για την καλύτερη διευκόλυνση σας. Ακόμα μην περιμένετε θαύματα!!! Κανένας δεν μπορεί να σας κάνει πλούσιους από το στοίχημα. Απλώς με κάθε νέο κουπόνι θα προσπαθούμε να βγάλουμε ένα έξτρα εισόδημα. Για το λόγο αυτό θα προσπαθώ να δίνω και χαμηλές αποδόσεις, αλλά και μερικές αποδόσεις υψηλού ρίσκου ή αλλιώς μπόμπες. Ο τρόπος που συνιστώ να παίζετε είναι συνδυασμός ενός έως τρεις αγώνες το πολύ και καρφί (δηλαδή χωρίς κάποιο είδος συστήματος που θα μας πετσοκόβει τις αποδόσεις. Κλείνοντας θα ήθελα να σας πω ότι κάθε θετικό σχόλιο είναι δεκτό, ενώ κάθε αρνητικό θα το γράφω στα %@#$%$%^ μου(πλάκα κάνω κάθε κριτική δεκτή για να γίνουμε καλύτεροι).

Λοιπόν αρκετά με τα προκαταρκτικά, ας μπούμε στο ψητό.
ΙΣΠΑΝΙΑ Α
Ατλέτικο Μαδρίτης-Σεβίλλη:
Και οι δυο ομάδες φέτος είναι μεγάλα καφενεία. Παρόλα αυτά έχουν αρκετές επιθετικές επιλογές μπροστά και είναι επιρρεπής στο να τρώνε γκολ.
ΠΡΟΤΑΣΗ : G/G (1,62),ΟΠΑΠ(1,55)
ΕΛΛΑΔΑ Α
Παναθηναϊκός-Ατρόμητος:
Γεμάτο θα είναι το οακα με τους οπαδούς του παναθηναϊκού να περιμένουν την λύτρωση για την σφαγή στο Καραϊσκάκη. Από την άλλη η ομάδα του Περιστερίου είναι σχεδόν σίγουρη για την παραμονή της στην κατηγορία και σίγουρα δεν θα περιμένει αυτόν τον αγώνα για συγκομιδή βαθμών.
ΠΡΟΤΑΣΗ: 1(1,20),ΟΠΑΠ(1,29)
ΙΤΑΛΙΑ Α
Γιουβέντους-Μπολόνια:
Η μεγάλη κύρια έχει τα μαύρα της τα χάλια μην γελιόμαστε. Παρόλα αυτά αν θέλει να μπει στην ζώνη του europa ή και ακόμα να διεκδικήσει μια θέση στο Ch.league πρέπει να κερδίσει, πόσο μάλλον μια ομάδα σχεδόν αδιάφορη σαν την Μπολόνια.
ΠΡΟΤΑΣΗ:1(1,48),ΟΠΑΠ(1,40)
ΕΛΛΑΔΑ Β
Τρίκαλα-Πανθρακικός:
Λοιπόν τα Τρίκαλα την προηγούμενη αγωνιστική κατάφεραν να αποσπάσουν ισοπαλία από τον τρίτο ΟΦΗ δεν νομίζω να πετάξουν το αποτέλεσμα  αυτό από τον αξιόμαχο κατά τα άλλα πανθρακικό. Αναμένεται σκληρό και κλειστό παιχνίδι.
ΠΡΟΤΑΣΗ:1(1,63),ΟΠΑΠ(1,55)
ΙΤΑΛΙΑ Α
Κάλιαρι-Λάτσιο:
Τι να πούμε φέτος για την μεγάλη έκπληξη(μαζί την Νάπολη) της φετινής SERIE A.Τα πράγματα έχουν φτάσει πλέον στην τελική ευθεία αν η λάτσιο θέλει να βγει του χρόνου Ch.league ήρθε η ώρα να αποδείξει τι πραγματικά αξίζει. Οι biancoseleste θα κάνουν την υπέρβαση.
ΠΡΟΤΑΣΗ:2(2,90),ΟΠΑΠ(2,55)
ΙΤΑΛΙΑ Α
Παλέρμο-Ουντινέζε:
Χωρίς πολλά λόγια. Το match είναι ανοιχτό βιβλίο.
ΠΡΟΤΑΣΗ:G/G(1,51),ΟΠΑΠ(1,45)
ΑΓΓΛΙΑ Α
Μάντσεστερ σιτι-Φούλαμ:
Επίδειξη ισχύος συνηθίζει να κάνει η σιτι στην έδρα της. Από την άλλη η φούλαμ τον τελευταίο καιρό έχει υπερβάλλει εαυτόν(0-0 με τσελσι),όμως μην γελιόμαστε κάποια στιγμή θα ξεφουσκώσει. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι στον Ά γύρο είχε φάει τέσσερα μπαλάκια από την ομάδα του Μάντσεστερ.
ΠΡΟΤΑΣΗ:1(1,46).ΟΠΑΠ(1,45)
ΜΠΟΜΠΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:
ΓΕΡΜΑΝΙΑ Α
Κολονία-Φράιμπουργκ:
Ο αγώνας θα είναι ρώσικη ρουλέτα. Παρόλα αυτά οι απουσίες της Κολονίας και η ευκαιρία που δίνεται στην Φράιμπουργκ για έξοδο στην Ευρώπη δεν αφήνουν επιλογές. ΠΡΟΤΑΣΗ:2(3,24),ΟΠΑΠ(2,95)
ΑΥΣΤΡΙΑ Α
Νέουσταντ-Σάλτσμπουργκ:
Οι πολλές απουσίες της σάλτσμπουργκ σε συνδυασμό με την προσπάθεια της νέουσταντ για κάτι καλύτερο φέτος(Ευρώπη) μας επιτρέπει να πάρουμε το ρίσκο.
ΠΡΟΤΑΣΗ:1(3,03),ΟΠΑΠ(3,00)
Βρείτε την δυάδα ή τριάδα σας και καλό ταμείο!!!!
Συμβουλή της εβδομάδας:
Του χαρτοπαίχτη, του ψαρά, του κυνηγού το πιάτο 10 φορές είναι αδειανό, μια φορά γεμάτο!!!!!!!

Να είστε καλά,
Ακάλυπτος-$!