Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

«Γάζωσαν» τρεις άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.


Πυροβόλησαν αστυνομικούς της ομάδας “Δίας” στο Ρέντη-  Ενας νεκρός- ενας χαροπαλεύει- 2 σοβαρά



Tελευταία Ενημέρωση: 20:23
Καταδίωξη με ανταλλαγή πυροβολισμών σημειώθηκε πριν από λίγο στο Ρέντη.  Ανδρες της ομάδας ΔΙΑΣ επιχείρησαν να σταματήσουν για έλεγχο ένα τζιπ, με τρεις επιβαίνοντες. Το όχημα ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να το καταδιώξουν. Στην οδό Μακρυγιάννη οι 3 επιβαίνοντες  τζιπ τύπου Volvo έβγαλαν τα καλάσνικοφ και άνοιξαν πυρ κατά των ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ.
Πληροφορίες που επιβεβαιώθηκαν από το ΕΚΑΒ -που τους μετέφερε στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας- ανέφεραν πως ο ενας είναι ήδη νεκρός, ο άλλος χαροπαλεύει και οι άλλοι 2 είναι σοβαρά τραυματισμένοι. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, ο ενας αστυνομικός έχει τραυματιστεί σοβαρά σην κοιλιά και ο άλλος ελαφρά στο πόδι πάνω από το γόνατο. Δυστυχώς, ο τρίτος αστυνομικός είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση και οι γιατροί κάνουν προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή.
Tο χρονικό
Οι αστυνομικοί που επέβαιναν σε δύο μοτοσικλέτες εντόπισαν το ύποπτο αυτοκίνητο κοντά στη λεωφόρο Κηφισού και το ακολούθησαν. Το αυτοκίνητο μπήκε στον παράδρομο της λεωφόρου, στο ύψος της Λαχαναγοράς στο Ρέντη, στο ρεύμα προς Πειραιά. Στο σημείο αυτό το αυτοκίνητο σταμάτησε ξαφνικά σε σκοτεινό σημείο του δρόμου και κάποιοι από τους επιβαίνοντες βγήκαν έξω και γάζωσαν τους τέσσερις αστυνομικούς με καλάσνικοφ και πιστόλι. Στην συνέχεια ξαναμπήκαν στο όχημα, ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν ενώ αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη γιγαντιαία επιχείρηση σε όλη την περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους. Οπως ανέφερε το Alter πρίν από λίγο (8:03) , το κλεμμένο αυτοκίνητο εντοπίστηκε σε μικρή απόσταση, στη συμβολή Κωνσταντινουπόλεως και Παλαιολόγου στο Μοσχάτο. Πληροφορίες αναφέρουν πως μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε το καλάσνικοφ και ενα πιστόλι.


πηγή: newsbomb.gr.